16. května 2011

Death to Smoochy

Režie: Danny DeVito
Odkaz: http://www.csfd.cz/film/2365-smoochy/

Tak už konečně vím, odkud pochází tenhle trhlej obrázek, na který jsem už kolikrát narazila. Teď jsem pro změnu náhodou narazila na tenhle film a povím vám, to je zase jednou pěkná ptákovina. :D Ale nemyslím to tentokrát nijak zle. Je to prostě taková milá blbost, která nestojí za víc než jedno zhlédnutí. Koneckonců, co taky očekávat od Dannyho DeVita, že?
Pro své oblíbence holt člověk musí čas od času něco překousnout. Jen tak marně přemýšlím, komu je tenhle film vlastně určený. Dítěti bych ho vzhledem k množství vulgárních výrazů rozhodně nepustila (a nejen kvůli tomu), a dospělý se u něj prostě nudí. Dokonce i Robin Williams zklamal, i když úsměvné byly jeho neustálé a nevydařené snahy Smoochyno zlikvidovat. Jen Edwardovi to jako vždycky seklo, pokud na sobě zrovna neměl tu růžovou příšernost.
Myslela jsem, že se hodně pobavím (ať už vtípkům ve filmu nebo absurditě celého díla), ale zábavných bylo z celých 109 minut maximálně deset. No, jednoduše řečeno, hodně nenáročný film, na který asi podruhé nebudu mít žaludek. :D Ale to jsem částečně očekávala, takže zklamaná nakonec ani trochu nejsem.


Žádné komentáře:

Okomentovat